Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική Ελλάδας: Δύσκολα θα γλιτώσει τον Ζλάταν! Τι είπε ο προπονητής των Σουηδών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 22:42 Εθνική Ελλάδας: Δύσκολα θα γλιτώσει τον Ζλάταν! Τι είπε ο προπονητής των Σουηδών

Η Εθνική Ελλάδας κληρώθηκε με τη Σουηδία στο δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2020 και όλα δείχνουν ότι δεν θα… γλιτώσει τελικά και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει αποσυρθεί από την Εθνική Ομάδα, αλλά μετά τις σούπερ εμφανίσεις του με τη Μίλαν, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικός της Σουηδίας κι όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την Ελλάδα στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μετά την κλήρωση μάλιστα, ο προπονητής των Σουηδών σχολίασε το γεγονός, αναφέροντας τα εξής: «Καθήκον μου είναι να φέρνω παίκτες που θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από αυτούς που διαθέτουμε. 

Εάν υπάρχει τέτοια πιθανότητα θα πρέπει να την εξετάσω. Καθίσαμε με τον Ζλάνταν και θελήσαμε να λύσουμε όλα τα θέματα. Είχαμε έναν καλό διάλογο και θα μιλήσουμε ξανά. Ότι ειπώθηκε μένει εκεί. Αυτή τη φορά έδειξε πολύ σοβαρός για την επιστροφή του».

πηγή: newsit.gr