Παράπονα Κλοπ για το VAR: Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 11:56 Παράπονα Κλοπ για το VAR: Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα

«Πλέον έχουμε την τεχνολογία και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό».

Μπορεί η Λίβερπουλ να ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στους ομίλους του Champions League με την πρώτη θέση στο δικό της γκρουπ, κόντρα σε αντιπάλους όπως η επικίνδυνη Αταλάντα και ο πάντα συνεπής ευρωπαϊκά Άγιαξ, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήθελε η ομάδα του να ολοκληρώσει τη φάση αυτή με νίκη. Κάτι που δεν κατάφερε μετά το χθεσινοβραδινό (09/12) 1-1 με τη Μίντιλαντ εκτός έδρας.

Στον αγώνα αυτό οι Ντρέιερ και Μιναμίνο είχαν ακυρωθέν γκολ, μετά από χρήση VAR και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε τα παράπονα του σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείται η τεχνολογία για να βοηθήσει τους διαιτητές, τονίζοντας πως πλέον έχει αμφιβολίες για το εάν όλη αυτή η κατάσταση συμβάλει στη βελτίωση του αθλήματος.

«Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να εξεταστεί η φάση. Περίπου 3-4 λεπτά... Με το κρύο που επικρατούσε, ήταν δύσκολο για τους παίκτες. Μπορώ να ακούω ήδη από τον κόσμο να λέει: "Ω Θεέ μου, πάλι μιλάει για το VAR". Αλλά, ναι, χρειάστηκε χρόνος για να παρθούν αποφάσεις στο κρύο. Αυτό δεν βοήθησε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν από αυτούς που έλεγε ότι η χρήση VAR είναι καλή ιδέα. Όμως, για να είμαι ειλικρινής, τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρος αν θα το ξαναπώ. Όπως και να έχει, πλέον έχουμε την τεχνολογία και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση