Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Νίκη ανωτερότητας και 6άδας από τους Αρκάδες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 21:58 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Νίκη ανωτερότητας και 6άδας από τους Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ξεκάθαρα ανώτερος από τον Ατρόμητο στο τελευταίο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Superleague και επικράτησε… μόνο με 2-0, επειδή “σημάδεψε” και τρεις φορές το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Οι “Αρκάδες” ξεκίνησαν από την αρχή πιο δυνατά το ματς και “απειλούσαν” διαρκώς την εστία του Ατρομήτου, με τον Κρεσπί να έχει δοκάρι στο 27′ και να ανοίγει το σκορ αμέσως μετά, παίρνοντας το “ριμπάουντ” από προσπάθεια του Μπαράλες.

Το γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με τον Αστέρα Τρίπολης να παραμένει “κυρίαρχος” στο γήπεδο και να ψάχνει ένα δεύτερο τέρμα, ώστε να “τελειώσει” το ματς.

Σε δύο περιπτώσεις όμως, έχασε την ευκαιρία για… χιλιοστά, με τον Μπαράλες να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαννιώτη και τον Ιγκλέσιας να έχει το τρίτο δοκάρι της ομάδας του με φοβερό σουτ στο 52′.

Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά με πέναλτι που κέρδισε ο Μουνάφο από τον Ρισβάνη στο 84′ και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες με προσπάθεια… αλά Πανένκα, για το 2-0 στο ματς.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Αστέρα Τρίπολης να “ανεβαίνει” στην 6η θέσης της βαθμολογίας, πάνω κι από τον ΟΦΗ και πίσω μόνο από το Big5 του πρωταθλήματος στη Superleague.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας (82′ Ρούμπεν Γκαρσία), Καστάνο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρεσπί (83′ Λέο Τιλίκα), Γκόμες (18’ λ.τρ Ριέρα), Σίτο (61’ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (72′ Ρισβάνης) – Νάτσος, Χαρίσης (56’ Αγκάγιεφ), Νταβιώτης, Ενσικούλου (46’ Κωτσόπουλος), Μουνίθ (56’ Ούμπιδες), Μανούσος (56’ Χριστοδουλόπουλος).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση