Διαιτητής Άρης – ΠΑΟΚ: «Δικαιολογημένη απόφαση το πέναλτι, ευτυχώς που δεν ξέρω ελληνικά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 10:44 Διαιτητής Άρης – ΠΑΟΚ: «Δικαιολογημένη απόφαση το πέναλτι, ευτυχώς που δεν ξέρω ελληνικά» (φωτο intime)

Προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τις αποφάσεις του στο Άρης – ΠΑΟΚ και το πέναλτι που υπέδειξε. Ο Μπας Νόιχαους μίλησε σε Μέσο της Ολλανδίας και ανέφερε πως ήταν δικαιολογημένη η απόφαση του να… στήσει την μπάλα στα 11 βήματα. Η ατάκα για τα… ελληνικά που άκουσε, περνώντας από τα αποδυτήρια του «δικέφαλου του Βορρά» στο ημίχρονο.

Ο Μπας Νόιχαους υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Άρη και εις βάρος του ΠΑΟΚ, στο πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απόφαση που έκρινε και το αποτέλεσμα του.

Ο ΠΑΟΚ «φώναξε» για τις αποφάσεις του Ολλανδού διαιτητή, αλλά -μιλώντας σε Μέσο της χώρας του- ο Νόιχαους ανέφερε πως ήταν δικαιολογημένη η απόφαση του, αναφέροντας πως τη φάση την τσέκαρε και το VAR.

«Είμαι γνωστός ως ένας διαιτητής που ανέχεται πολλά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς με αυτές τις παραβάσεις. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλα κίτρινη κάρτα στην Ολλανδία”, είπε αρχικά ο Νόιχαους και πρόσθεσε:

“Η ιδιοσυγκρασία των ποδοσφαιριστών ήταν γιγαντιαία. Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι από το ξεκίνημα. Το Φέγενορντ – Άγιαξ έχει επίσης έντονα συναισθήματα, όμως, αυτό το ματς ήταν πιο επιθετικό. Διαμαρτύρονταν σε κάθε μου απόφαση”.

Αναφορικά με τη φάση του πέναλτι, είπε: “Η απόφαση για το πέναλτι ήταν δικαιολογημένη, το έλεγξε και ο VAR, οπότε δεν υπάρχει συζήτηση γι’ αυτό. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε εμείς. Στο ημίχρονο περάσαμε από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, αλλά είναι καλό που δεν γνωρίζουμε ελληνικά”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση