ΠΑΟΚ - Ουαγκέ: Φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου με μήνυμα επιστροφής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 15:21 ΠΑΟΚ - Ουαγκέ: Φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου με μήνυμα επιστροφής (φωτο intime)

Το πρώτο μήνυμα του Μούσα Ουαγκέ, μετά την επέμβαση που έκανε, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο Άρης – ΠΑΟΚ.

Ο Μούσα Ουαγκέ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του πρόσφατο Άρης – ΠΑΟΚ και υποβλήθηκε πριν λίγες μέρες σε επέμβαση.

Ο 22χρονος μπακ του ΠΑΟΚ (δανεικός από την Μπαρτσελόνα) θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους εννέα μήνες. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός πόσταρε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και έστειλε… μήνυμά επιστροφής, παρά τη μεγάλη ατυχία που τον “χτύπησε”.

«Γεια σε όλους! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι καλά και ξεκινάω ήδη την αποκατάσταση. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός από πριν.

Ευχαριστώ πολύ τα ιατρικά τιμ του ΠΑΟΚ και της Μπαρτσελόνα, τους συμπαίκτες μου και όλους τους οπαδούς για τις ευχές και την υποστήριξη μετά τον τραυματισμό μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Μάλιστα, έκλεισε το συγκεκριμένο ποστάρισμα βάζοντας το hashtag «Πάμε ΠΑΟΚAΡΑ».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση