Αντετοκούνμπο: «Σε όλη μου τη ζωή δίνω το παράδειγμα» (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 10:39 Αντετοκούνμπο: «Σε όλη μου τη ζωή δίνω το παράδειγμα» (video) (φωτο intime)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA και τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει την προσέγγισή της στο παιχνίδι, καθώς αυτή έφερε νίκες και νοοτροπία νικητή στην ομάδα.

Ο ίδιος ανέφερε όσα δούλεψε στις φετινές του διακοπές, ενώ υποστήριξε ότι ως ηγέτης, δίνει σε όλη του τη ζωή το παράδειγμα, κάνοντας ό,τι του λένε οι προπονητές του και δουλεύοντας πάντα σκληρά.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Φυσικά, πρέπει να γίνω περισσότερο ομιλητικός ως αρχηγός. Θέλουν να ακούνε τη φωνή μου, αλλά αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου, σε όλη τη ζωή μου. Οδηγώ τους άλλους δίνοντας το παράδειγμα, αυτός είμαι.

Όταν βγαίνω στο παρκέ, δίνω τον ρυθμό. Δουλεύω σκληρά. Παίρνω τα πάντα σοβαρά. Σέβομαι τους συμπαίκτες μου, σέβομαι τους προπονητές μου. Κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου. Και αν κάνω εγώ αυτό που θέλει ο προπονητής μου, θα το κάνουν και οι άλλοι. Αν εγώ θέλω να γίνω καλύτερος, τότε θα θέλουν και οι άλλοι. Κάθε μέρα που μπαίνω στα αποδυτήρια προσπαθώ να είμαι σοβαρός και να δείχνω στους συμπαίκτες μου ότι δεν υπάρχει χώρος για αστεία. Έχουμε ένα στόχο στο μυαλό μας, να γίνουμε καλύτεροι και ελπίζω μία ημέρα αυτό να μας βοηθήσει για να γίνουμε πρωταθλητές» 

Για τη σεζόν που ξεκινά στο NBA: «Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης, επειδή λειτουργεί τα δύο τελευταία χρόνια και κερδίζουμε. Έχουμε πάρει πολλές νίκες και έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Ρίξαμε μια πρώτη μπουνιά και πρέπει να ρίξουμε μία δεύτερη φέτος στα πλέι οφ».

Για το τί δούλεψε στις διακοπές του: «Ήταν λίγες ημέρες. Περίπου 70 μέρες. Προσπάθησα να κάνω πολλές επαναλήψεις. Να βελτιώσω την επαφή μου με την μπάλα, τις πάσες μου και γενικά τα πάντα».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση