Βαθμολογία Superleague: Ο Ολυμπιακός ξεφεύγει από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 22:12 Βαθμολογία Superleague: Ο Ολυμπιακός ξεφεύγει από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τις «γκέλες» του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αρχίζει να κοιτάζει τους διώκτες της με το κιάλι μετά και τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Superleague!

Με δύο γκολ του κορυφαίου σκόρερ των ελληνικών γηπέδων, Γιουσέφ Ελ Αραμπί κι ένα με πέναλτι του Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την ΑΕΚ και αρχίζει να ξεφεύγει στην κούρσα για τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πια στο +11 από την Ένωση και στο +7 από τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε αφήσει δύο βαθμούς στο «Αλκαζάρ» απέναντι στην ΑΕΛ.

Ποδαρικό με «λευκή» ισοπαλία για τον ελλιπέστατο (λόγω της Covid-19) Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου. Το «τριφύλλι» έφτασε τους 19 βαθμούς, αλλά θα πρέπει να δείξει μεγάλη βελτίωση, αν δεν θέλει να μπλέξει σε «σενάρια» που θα βγάλουν απ’ την Ευρώπη.

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης που… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε βρει νικητές τους Ηπειρώτες στη Ριζούπολη! Το 3-1 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» την απομάκρυνε από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Σημαντική νίκη –με ανατροπή- πήρε και ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΟΦΗ (2-1). Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον απέχει 2 βαθμούς από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση