Ο Ραφίνια απάντησε στις φήμες για αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 22:43 Ο Ραφίνια απάντησε στις φήμες για αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό

Μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Φάληρο, ο Ραφίνια τόνισε πως δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό που μετράει είναι η εικόνα της βαθμολογίας στο τέλος της σεζόν και όχι τώρα. 

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού απάντησε και στις φήμες αποχώρησής του από τον Πειραιά, δηλώνοντας ότι σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είναι ένα ντέρμπι, δεν ήταν εύκολο το ματς. Δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Είχαμε δουλέψει σωστά και αρκετά ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία. Δεν έχει σημασία που είμαστε τώρα, αλλά το να βρισκόμαστε πρώτοι στο τέλος του πρωταθληματος.

Αποδείξαμε από την αρχή πως παίξαμε καλύτερα και κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ήταν μια δίκαιη νίκη, με βάσει την εικόνα του ματς. Στόχος μου είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να ολοκληρώσω τη σεζόν εδω. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και είμαι ευτυχισμένος εδώ.

Διαφορετικοί οι Λεβαντόφσκι και Ελ Αραμπι. Να συνεχίσει ο Γιουσέφ με αυτόν τον τρόπο και να με κάνει χαρούμενο όπως ο Ρόμπερτ με την Μπάγερν, όπου μας οδηγούσε στους τίτλους. Είναι τυχερός ο Ολυμπιακός που έχει τον Ελ Αραμπί.Έχουμε την ποιότητα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με τα πολλά ματς στη σεζόν».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση