Μπόλονι: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 2-3 βασικούς παίκτες»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 18:43 Μπόλονι: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 2-3 βασικούς παίκτες»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, τόνισε πως οι «πράσινοι» χρειάζονται οπωσδήποτε την προσθήκη 2-3 παικτών που θα μπορούν άμεσα να πάρουν φανέλα βασικού στην ομάδα. 

Ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στις επικείμενες μετεγγραφικές κινήσεις που επιθυμεί να κάνει ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο, τονίζοντας τη σημασία της προσθήκης 2-3 βασικών παικτών, αλλά υπογράμμισε πως αυτό είναι δύσκολο αυτή τη χρονική στιγμή δεδομένης και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι

«Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε το σύνολο. Για να ενισχύσεις αυτό το σύνολο – και είναι μια αρχή που θέλω να σεβαστώ – δίπλα σε καλούς παίκτες πρέπει να φέρεις πολύ καλούς παίκτες ή για να το πω αλλιώς, πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έχει συμβεί, παίκτες τους οποίους φέραμε και τους βρήκα εδώ, ξένοι ή νέοι παίκτες, να μην αγωνίζονται και να κάθονται στον πάγκο. Θα ήθελα να φέρω αμέσως βασικούς, γιατί ο Παναθηναϊκός αυτό χρειάζεται. Δεν χρειάζομαι πάνω από 2-3 παίκτες. Το να βρεις αυτούς τους παίκτες και σε αυτή την κατάσταση και με τη δυνατότητα που έχει ο σύλλογος, είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Μέρα και νύχτα είμαστε στα τηλέφωνα, παρακολουθούμε περιπτώσεις στο wyscout, αλλά για να βρούμε αυτούς τους δύο ή τρεις παίκτες που επιθυμούμε, πιστέψτε με είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση