Μαρία Σάκκαρη: «Μάχη» με Σαμπαλένκα για το «εισιτήριο» στον τελικό του Άμπου Ντάμπι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 10:05 Μαρία Σάκκαρη: «Μάχη» με Σαμπαλένκα για το «εισιτήριο» στον τελικό του Άμπου Ντάμπι (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Η Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της 22χρονης, Αρίνα Σαμπαλένκα, με σκοπό  να πάρει την πρόκριση στον τελικό του WTA 500 Abu Dhabi Women’s Tennis Open.

Έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την αγωνιστική χρονιά και σίγουρα θα ήθελε να συνδυάσει αυτή την εκκίνηση με ένα τίτλο στο Άμπου Ντάμπι. Η Μαρία Σάκκαρη δείχνει ικανή για την πρόκριση στον τελικό του WTA 500 Abu Dhabi Women’s Tennis Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 22 στον κόσμο, κατάφερε να ξεπεράσει και το «εμπόδιο» της Σοφία Κένιν στα κορτ του Άμπου Ντάμπι και να πάρει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του τουρνουά, εκεί που θα κοντραριστεί με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η 22χρονη Λευκορωσίδα, Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη «μετράει» σερί 13 νικών αν συνυπολογίσουμε και το φινάλε της περσινής σεζόν όπου κατέκτησε back to back την Οστράβα και το Λιντζ.

Κόντρα στη Σάκκαρη, η Σαμπαλένκα έχει ρεκόρ 3-1 (κέρδισε πέρσι σε Ντουμπάι και Ντόχα) ενώ η μοναδική της Ελληνίδας τενίστριας ήρθε με ανατροπή στο Σινσινάτι το 2019.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση