Γιάννης Γκέλιος: Ένας Σερραίος γκολκίπερ «τιμωρός» της Μπάγερν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 13:04 Γιάννης Γκέλιος: Ένας Σερραίος γκολκίπερ «τιμωρός» της Μπάγερν

Μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας απέκλεισε την κάτοχο του Champions League. Το Κίελο πανηγυρίζει, αφού η τοπική Χολστάιν«πέταξε» εκτός Κυπέλλου Γερμανίας την Μπάγερν Μονάχου, έχοντας για «ήρωα» ένα.. δικό μας παιδί, τον Γιάννη Γκέλιο.

Ακόμα και τώρα, την περίοδο των ποδοσφαιρικών «γιγάντων» και των μεγάλων «αστέρων» γίνονται… θαύματα. Η Χόλσταϊν Κίελ, ομάδα της Β’ κατηγορίας, «πέταξε» εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γερμανίας τη Μπάγερν Μονάχου, νικώντας με 6-5 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια και παράταση 2-2).

«Ήρωας» για την ομάδα από το Κίελο, ο Έλληνας 28χρονος ομογενής τερματοφύλακας, Γιάννης Γκέλιος, ο οποίος απέκρουσε το κρίσιμο πέναλτι (σκορ 8-7) κι έδωσε μία «μυθική» πρόκριση στην ομάδα του!

Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν και στις 6 εκτελέσεις τους απέναντι στον Νόιερ (Βαλ, Αρσλάν, Σέρα, Γιά-Σουνγκ, Χάουπτμαν, Μπάρτελς) η Μπάγερν ήταν εύστοχη μέχρι και το 5ο πέναλτι (Λεβαντόφσκι, Κίμιχ, Μίλερ, Αλάμπα, Ντούγκλας Κόστα), όμως στο 6ο χτύπημα ο Ρόκα δεν κατάφερε να νικήσει τον 28χρονο Έλληνα ομογενή τερματοφύλακα και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μία τεράστια πρόκριση!

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση