Παναθηναϊκός: Τέσσερα «όχι» για παραχώρηση των Μπουζούκη-Εμμανουηλίδη – «Σημαντικά πρότζεκτ για το κλαμπ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 11:33 Παναθηναϊκός: Τέσσερα «όχι» για παραχώρηση των Μπουζούκη-Εμμανουηλίδη – «Σημαντικά πρότζεκτ για το κλαμπ»

Συνεχόμενες οι προτάσεις για τους μικρούς του τριφυλλιού.

Το τελευταίο 48ωρο υπήρξαν συνεχόμενες προτάσεις προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από ομάδες του εξωτερικού, για τον δανεισμό των Γιάννη Μπουζούκη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με οψιόν αγοράς τους το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα και όπως μετέδωσε το ΑΠΕ στην «πράσινη» ΠΑΕ έφτασαν δύο προτάσεις για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό κι άλλες δύο για τον 20χρονο επιθετικό. Προτάσεις που αποτέλεσαν και το αντικείμενο συζήτησης του (κοινού) ατζέντη των δύο ποδοσφαιριστών με τον Πιέρ Ντρεοσί, σε συνάντηση που είχαν το πρωί της Πέμπτης (14/1) στο «Γ. Καλαφάτης». Αλλά «κόπηκαν» όλες με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου, προς τον Γάλλο general manager.

Συγκεκριμένα, για τον Μπουζούκη η πρώτη πρόταση ήταν από τουρκική ομάδα Α’ Κατηγορίας, η οποία περιλάμβανε τον εξάμηνο δανεισμό του, με οψιόν αγοράς περίπου 800.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, η τουρκική ομάδα προσέφερε κάλυψη των αποδοχών του «Μπούζου» και εγγυημένες συμμετοχές στα παιχνίδια της, ως το καλοκαίρι, προκειμένου να τον «δελεάσει».

Η πρόταση αυτή ήταν «ενεργή» μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (14/1). Η δεύτερη πρόταση ήταν από την πορτογαλική Φαμαλικάο η οποία ζητούσε δανεικό τον Μπουζούκη, με οψιόν αγοράς 700.000 ευρώ, συν 30% ποσοστό μεταπώλησης κι έχει ισχύ ως τη Δευτέρα (18/1).

Για τον Εμμανουηλίδη, η πρώτη πρόταση ήταν από την ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ κι αφορούσε τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ, ενώ η δεύτερη ήταν από την κροατική Όσιγιεκ, με μικρότερο ποσό στην οψιόν.

Και οι τέσσερις προτάσεις απορρίφθηκαν από τον Παναθηναϊκό, με τον Ντρεοσί να τονίζει προς τον ατζέντη των δύο Ελλήνων παικτών πως «...δεν πωλούνται από το κλαμπ, διότι και οι δύο αποτελούν πολύ σημαντικά πρότζεκτ στα οποία θέλει να επενδύσει ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια».

Πηγές από την «πράσινη» ΠΑΕ μάλιστα, ανέφεραν πως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είναι κάθετος στο συγκεκριμένο θέμα και δεν συζητάει καν ενδεχόμενο πώλησης των Μπουζούκη κι Εμμανουηλίδη. Μάλιστα, μέσα στα επόμενα 24ωρα , ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, σκοπεύει να κάνει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ατζέντη των δύο ποδοσφαιριστών, για να του ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να παραμείνουν οι δύο παίκτες και τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα επισημαίνουν, πως υπάρχει πρόθεση απ’ την πλευρά του Αλαφούζου να προτείνει μονοετείς επεκτάσεις στα συμβόλαια τόσο του Μπουζούκη, όσο και του Εμμανουηλίδη, που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2022. Δηλαδή να επεκταθούν έως τον Ιούνιο του 2023, θέλοντας να δείξει την πρόθεση του κλαμπ να «επενδύσει» και στους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση