Ολυμπιακός: Το «Καραϊσκάκης» ανάμεσα στα απόρθητα κάστρα της Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 15:14 Ολυμπιακός: Το «Καραϊσκάκης» ανάμεσα στα απόρθητα κάστρα της Ευρώπης

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν το ένατο συνεχόμενο νικηφόρο τη φετινή χρονιά.

Αήττητος παραμένει στη Super League, ο Ολυμπιακός ύστερα από την επικράτηση με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό ήταν και το ένατο συνεχόμενο παιχνίδι που κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο «σπίτι» τους τη φετινή σεζόν, έχοντας το απόλυτο των πόντων.

Μόνο μία ομάδα στην Ευρώπη έχει περισσότερες εντός έδρας νίκες φέτος και αυτή είναι η Ρέιντζερς. Το συγκρότημα του Στίβεν Τζέραρντ, μετράει 11 συνεχόμενες νίκες στο «Άιμπροξ» για την Πρέμιερσιπ Σκωτίας.
Πίσω από τον Ολυμπιακό είναι η Μπεσίκτας, η οποία μετά τη νίκη επί της Γαλατασαράι με 2-0 την Κυριακή (17/01) έφτασε τις επτά σερί νίκες στο γήπεδό της.

Βέβαια, η Μπόντο Γκλιμτ από τη Νορβηγία είναι εκτός συναγωνισμού, μιας κι έχει 15 συνεχόμενες νίκες στην έδρα της αλλά στο πρωτάθλημα του 2020, το οποίο έλαβε τέλος καθυστερημένα τον Δεκέμβρη, εξαιτίας της πανδημίας.

Αν υπολογίσει κανείς και την περσινή περίοδο τότε ο Ολυμπιακός, έχει 10 σερί νίκες πρωταθλήματος αλλά και 19 τρίποντα στα τελευταία 20 ματς της Super League Interwetten, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η μοναδική ήττα που υπέστη χρονολογείται στις 12 Ιουλίου από τον ΠΑΟΚ με 1-0 για τα Play Off.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση