Euroleague: Να πάρει «εκδίκηση» και… ανάσα θέλει ο Ολυμπιακός στη Λιόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 11:29 Euroleague: Να πάρει «εκδίκηση» και… ανάσα θέλει ο Ολυμπιακός στη Λιόν

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν ξανά μέσα σε λίγες ημέρες τη Βιλερμπάν.

Να διορθώσει τις ανορθογραφίες της προηγούμενης Παρασκευής στο ΣΕΦ, να πάρει «εκδίκηση», αλλά και… ανάσα στην προσπάθειά του για πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός (21:45, Novasports1) κόντρα στη Βιλερμπάν.

Οι δύο ομάδες, κοντράρονται ξανά μετά από λίγες ημέρες, αυτήν τη φορά στο «Αστρομπάλ», σε εξ’ αναβολής -λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Πειραιώτες- παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι με… πλάτη στον τοίχο μετά την απώλεια που είχε κόντρα στην ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, η οποία έβγαλε τους «ερυθρόλευκους» εκτός της προνομιούχου οκτάδας με ρεκόρ 10-9 (νίκες-ήττες). Στόχος είναι η έβδομη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν, που θα δώσει και ψυχολογία ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, την προσεχή Παρασκευή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί και… τελικός.

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά από την επιστροφή του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος προπονήθηκες κανονικά μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Παπανικολάου.

Η γαλλική ομάδα εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-5 και συνολικά 6-13, ενώ έχει νικήσει μεταξύ άλλων την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικά αμφίβολος λόγω ίωσης είναι ο σημαντικός σέντερ, Μουσταφά Φαλ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Αμίν Νουά και Γουίλιαμ Χάουαρντ.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση