Ολυμπιακός: Χωρίς 11 βασικούς η αποστολή για το Κύπελλο Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 15:19 Ολυμπιακός: Χωρίς 11 βασικούς η αποστολή για το Κύπελλο Ελλάδας (φωτο intime)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής σχεδόν όλους τους βασικούς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να ξεκουράσει τους Σα, Σεμέδο, Ραφίνια, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, αλλά και τον Μπρούνο, δίνοντας την ευκαιρία στους θεωρητικά αναπληρωματικούς του, να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (20/1, 19:30). Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή:
Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Σουρλής, Λιάτσος, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση