ΑΕΚ: «Βλέπει» Γούτα, «σενάριο» με Κοντέ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 12:21 ΑΕΚ: «Βλέπει» Γούτα, «σενάριο» με Κοντέ (φωτο intime)

Η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή και τα μετεγγραφικά «σενάρια» αναφέρονται στις περιπτώσεις των Δημήτρη Γούτα και Αντουάν Κοντέ.

Τον Δημήτρη Γούτα φαίνεται να σκέφτεται η ΑΕΚ –σύμφωνα με δημοσιεύματα- για μια εναλλακτική για την αμυντική της γραμμή, από το προσεχές καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού εξετάζεται για να πάρει τη θέση του Χνιντ και όχι του παίκτη – ηγέτη που ψάχνει η Ένωση. Η περίπτωση του φαίνεται πως είχε απασχολήσει τον Ίλια Ίβιτς και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο 26χρονος αμυντικός (παίζει ως μπακ και στόπερ) βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του μες τον Ατρόμητο και εμφανίζεται να έχει έρθει σε επικοινωνία με τους «κιτρινόμαυρους» και μάλιστα να έχει φτάσει και σε συμφωνία.

Την ίδια στιγμή, η ισραηλινή ιστοσελίδα «Sport1», αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 26χρονο Γάλλο, Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Το συμβόλαιο του πρώην συμπαίκτη του Λιβάι Γκαρσία λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά ο 26χρονος δεξιός μπακ εγκατέλειψε το Ισραήλ και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, με τα ΜΜΕ της χώρας να γράφουν, μάλιστα, πως η «Ένωση» ήδη του έκανε πρόταση!

Συγκεκριμένα, το ”Sport1” γράφει πως οι «κιτρινόμαυροι» του προσφέρουν 250.000 ευρώ, χρήματα που έπαιρνε ο Γάλλος και στην Μπεϊτάρ.

«Ο Αντουάν Κοντέ εγκατέλειψε το Ισραήλ και δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αυτό προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης μεγάλη κινητικότητα στην πρωτεύουσα. Και φεύγει ελεύθερος.

Επιπλέον, ο Κόντε θέλει να πάρει τα χρήματα της ασφάλειας που έχουν μπει στον λογαριασμό του. Το ασφαλιστικό ζήτημα οδήγησε την Μπεϊτάρ στο να κόψει 200.000 από τον μισθό του αμυντικού, όμως κατά λάθος εκείνος το πήρε αυτό το ποσό.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει επικοινωνήσει με τον Γάλλο και του πρόσφερε να υπογράψει συμβόλαιο για το καλοκαίρι, επειδή έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα για τη μεταγραφή του. Ο Κοντέ παίρνει περίπου 250.000 από την Μπεϊτάρ και ένα παρόμοιο ποσό του προσφέρει και η ΑΕΚ» αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση