Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σλοβένος διαιτητής στο ντέρμπι της Τούμπας, είχε συλληφθεί σε βίλα οργίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 14:58 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σλοβένος διαιτητής στο ντέρμπι της Τούμπας, είχε συλληφθεί σε βίλα οργίων (φωτο intime)

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Superleague, με το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Ο ρέφερι που ορίστηκε στο ντέρμπι της Τούμπας είχε συλληφθεί σε “επιχείρηση” της αστυνομίας για εξάρθρωση κυκλωμάτων πορνείας και διακίνησης όπλων και ναρκωτικών.

Τον Σλάβκο Βίντσιτς όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (24.01.2021 / 19:30 στην Τούμπα, για τη 18η αγωνιστική της Superleague.

Βοηθοί του 40χρονου ρέφερι θα είναι οι, συμπατριώτες του, Κλάτσνικ και Κόβασιτς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας, ενώ στο VAR θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με βοηθό τον Κωσταρά από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Βίντσιτς έχει… περάσει και στο παρελθόν από την Τούμπα, έχοντας σφυρίξει ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (2-2) το Νοέμβριο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βίντσιτς είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2020 σε βίλα… οργίων, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά, στο πλαίσιο επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος πορνείας, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σχετικά με τις άλλες αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Superleague, στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ θα είναι ο Παπαδόπουλος, στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός θα βρεθεί ο Τσαγκαράκης, στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ο Καραντώνης, στο Απόλλων Σμύρνης – Άρης ο Διαμαντόπουλος, στο Παναιτωλικός – Λαμία ο Σιδηρόπουλος και στο ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος ο Γκορτσίλας.

Πηγή: newsit.gr