Παναθηναϊκός: «Περιμένω από το Δεκέμβρη δύο μετεγγραφές» δήλωσε ο Μπόλονι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 20:32 Παναθηναϊκός: «Περιμένω από το Δεκέμβρη δύο μετεγγραφές» δήλωσε ο Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτες στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση, με τον Λάζλο Μπόλονι να κάνει λόγο για “ευαίσθητο θέμα”.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Τριφυλλιού μίλησε στη Nova για την ομάδα και δεν απέφυγε να σχολιάσει τα μετεγγραφικά ζητήματα, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος αναμένει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους και θα έπρεπε να έχει από την αρχή του νέου έτους.

Οι δηλώσεις του Μπόλονι

Για το αν έμαθε την ομάδα του πως να κερδίζει: «Ο διάολος ποτέ δεν κοιμάται. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια στο ποδόσφαιρο. Βρίσκομαι με το κεφάλι στους ώμους, με τα πόδια στην γη. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια φιλοδοξία».

Για την πρόοδο της ομάδας: «Προσπαθούμε για το καλύτερο. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους αλλά είμαι προσεκτικός στο να λέω μεγάλα λόγια. Αυτό θα δημιουργούσε πίεση και δεν θέλω να βάλω μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες».

Για την βελτίωση στην άμυνα της ομάδας: «Δεν θέλω να περιαυτολογήσω. Οι προπονήσεις και η φιλοσοφία μας και η αύξηση της ευθύνης, δηλαδή έγινε κατανοητό πως ο αμυντικός είναι για να αμύνεται. Όταν δεν έχουμε την μπάλα, όλοι γινόμαστε αμυντικοί. Αυτό το κατανοούν οι παίκτες σιγά σιγά. Όταν έχουμε την μπάλα ακόμα και ο τερματοφύλακας πρέπει να γίνεται επιθετικός παίκτης. Πρέπει να αναλάβουμε και κάποιες ευθύνες που εγώ προσπαθώ να δώσω στους παίκτες μου. Έχετε δει κάποιες εκρήξεις μου που είναι εκρήξεις για να γίνουν σεβαστοί κάποιοι κανόνες της λειτουργίας μας».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Είναι μεγάλος ο προβληματισμός για τις απουσίες, για να δημιουργήσω την ενδεκάδα. Ελπίζω η ομάδα να αλληλοβοηθηθεί για να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν. Είδα με χαρά σήμερα τον Σαβιέρ να επιστρέφει, είδα και τον Κουρμπέλη εδώ να αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήμα για την επιστροφή. Ο Βόλος είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Δεν ξέρω ακριβώς το γήπεδο, δεν είναι ένα μέρος που σε περιμένουν με λουλούδια. Στόχος μου είναι να συγκεντρωθώ στην ομάδα. Τι θέλω να κάνουμε και τι μπορούμε».

Για τις μεταγραφές:  «Είναι ένα θέμα που προβληματιστήκαμε πολύ. Μέχρι στιγμής δεν βρήκαμε μια λύση που αξίζει να προχωρήσουμε.  Είμαι ο πρώτος που αναμένει το πολύ δύο λύσεις. Είμαι ο πρώτος που υποφέρει από αυτή την κατάσταση. Ξέρετε πως είναι η αγορά, ακόμη και στο τελευταίο λεπτό μπορεί να προκύψει κάτι. Γαντζώνομαι από αυτό και περιμένω, ελπίζω να προκύψει κάτι. Θα θέλαμε τις λύσεις αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε τον Δεκέμβρη. Είναι αρκετά ευαίσθητο να τα προβώ σε δηλώσεις για το θέμα».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση