Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τον «πάτησε» με Ελ Αραμπί, τους κάνει «πλάκα» για τον τίτλο (Highlights)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 21:28 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τον «πάτησε» με Ελ Αραμπί, τους κάνει «πλάκα» για τον τίτλο (Highlights)

Δεν έμειναν και πολλές ακόμα δύσκολες «πίστες» πριν από τα πλέι οφ της Superleague. Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 και πλέον βρίσκεται στο +12 από το δεύτερο Άρη, στο +14 από την ΑΕΚ και στο +15 από το «δικέφαλο του Βορρά». Γκολ και δυο ασίστ ο Ελ Αραμπί, που φαίνεται πως δίνει στην ομάδα του Μαρτίνς και το φετινό πρωτάθλημα – Τρία δοκάρια οι γηπεδούχοι. Ακυρώθηκε σωστά η ισοφάριση του Τζόλη.

Εύκολα ή δύσκολα, κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Ολυμπιακός πήρε με 3-0 το μεγάλο ματς της 19ης αγωνιστικής, δείχνοντας πως και το φετινό πρωτάθλημα θα βαφτεί «ερυθρόλευκο».

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να «πατάει» καλά στο «Καραϊσκάκης» χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 4’ (ο Σα έδιωξε με το πόδι το σουτ του Κρμέντσικ). Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν πολύ καλή συμπεριφορά μεσοαμυντικά, βάζοντας… δύσκολα στον Ολυμπιακό (πήγε πολύ καλά ο Αουγκούστο ως «κόφτης» στον άξονα, ενώ Ελ Καντουρί και Ουάρντα μάρκαραν.. παντού).

Ο Ολυμπιακός έδειξε να ανεβάζει «στροφές» μετά το 15 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να κάνει τους φιλοξενούμενους να «ιδρώσουν». Ο Ζίφκοβιτς δεν είδε φάση στην εστία του, αφού οι Φορτούνης και Μπρουμά δεν μπόρεσαν να μπουν στην περιοχή του. Ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε να τροφοδοτηθεί.

Η πρώτη φάση του Ολυμπιακού, που όμως δεν έφτασε στην αντίπαλη εστία, έγινε στο 33’. Ο Μπρουμά έπιασε το σουτ λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Βιεϊρίνια έπεσε μπροστά του και «έσωσε» την εστία των φιλοξενούμενων, αφού η μπάλα βρήκε στην πλάτη του και απομακρύνθηκε. Ο Ολυμπιακός άλλαξε ταχύτητα και στο 38’ είδε το σουτ του Καμαρά να περνά ελάχιστα άουτ και αυτό του Μπρουμά να χτυπά στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Ζίφκοβιτς. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους όμως ανήκε στον ΠΑΟΚ, με τον Σα να διώχνει το σουτ του Τζόλη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ιδανικά στο δεύτερο μέρος. Κυκλοφόρησε την μπάλα και έφτασε στο 1-0. Ο Ελ Αραμπί δέχθηκε την ασίστ του Μπουχαλάκη και «εκτέλεσε» εντός μεγάλης περιοχής για το 1-0, πετυχαίνοντας το 15ο του φετινό τέρμα, σε 18 συμμετοχές. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγάλει άμεσα αντίδραση, σκόραρε με τον Τζόλη στο 53’, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε –ΚΑΙ_ από το VAR, ως οφσάιντ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε τις προσπάθειες για ισοφάριση και στο 66’ είδε τον Σα να βγάζει δύσκολα την κεφαλιά του Ουάρντα (ο Πορτογάλος έδιωξε κι κάποια σουτ). Το ματς έγινε.. ροντέο, με τον Ούμπιακό να έχει νέο –δεύτερο- δοκάρι στο ματς με τον Καμαρά (η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο μετά από επέμβαση του Ζίβκοβιτς).

Ο Πάμπλο Γκαρσία ετοίμασε να ρίξει στο ματς Μουργκ και Ζβαμπ, αλλά πριν το κάνει δέχθηκε το 2-0. Ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ελ Αραμπί που τράβηξε δύο παίκτες πάνω του, έστρωσε στον Καμαρά, το σουτ του βρήκε λίγο σε αμυνόμενο και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Ζίβκοβιτς.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση