Νέο «χτύπημα» El Mundo για Μέσι: Θα πάρει 39 εκατ. τον Ιούλιο, ακόμη κι αν φύγει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 13:08 Νέο «χτύπημα» El Mundo για Μέσι: Θα πάρει 39 εκατ. τον Ιούλιο, ακόμη κι αν φύγει

Η μαδριλένικη εφημερίδα αποκαλύπτει σήμερα πως ο Λιονέλ Μέσι έχει λαμβάνειν άλλα 39 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα, ακόμη κι αν δεν ανανεώσει.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη της El Mundo για το ποσό 555 εκατ. ευρώ που θα έχει εισπράξει ο Λιονέλ Μέσι για την τελευταία του τετραετία στην Μπαρτσελόνα, η μαδριλένικη εφημερίδα «ξαναχτυπά».

Σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει λαμβάνειν άλλα 39 εκατ. ευρώ στις 15 Ιουλίου, ακόμη κι αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα με τη λήξη του συμβολαίου του.

Το ποσό, που συγκεκριμένα ανέρχεται στα 38.964.977,5 ευρώ, αντιστοιχεί στο μπόνους… αφοσίωσης που έχει συμφωνηθεί να εισπράξει ο «Λέο» αν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του συμπληρώνοντας 17 χρόνια στον καταλανικό σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας για τη δημοσίευση του ιδιωτικού συμφωνητικού, ενώ φημολογείται πως ο Λιονέλ Μέσι κατηγορεί τη διοίκηση του κλαμπ και πέρα από την El Mundo θα μηνύσει και τους ανθρώπους που γνώριζαν το περιεχόμενο της συμφωνίας και πιθανώς ευθύνονται για τη διαρροή του εγγράφου στον Τύπο.

Πηγη: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση