Σαουθάμπτον: Η ομάδα που ταπεινώθηκε με 9-0 για δύο σερί σεζόν της Premier League

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 10:20 Σαουθάμπτον: Η ομάδα που ταπεινώθηκε με 9-0 για δύο σερί σεζόν της Premier League

Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδειξαν κανένα έλεος στους «άγιους».

Μπορεί η Σοαυθάμπτον να πρωταγωνιστεί στην Premier League, όντας κάποια στιγμή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα, αλλά το βράδυ της Τρίτης (02/02) γνώρισε μια ταπεινωτική εκτός έδρας ήττα με 9-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως αυτό δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους «άγιους».

Χθες το βράδυ, λοιπόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβεβαίωσαν το πρωσονύμιό τους και φιλοδώρησαν με εννέα αναπάντητα τέρματα τους αντιπάλους τους. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είδε τους παίκτες του να έχουν εκρηκτικά διαστήματα, Ράσφορντ, Καβάνι και Μαρσιάλ βρέθηκαν σε εκπληκτική κατάσταση, ενώ δεν έδειξαν έλεος σε κανένα σημείο του ματς, καθώς τα δύο τέρματα ήρθαν από το 90′ και μετά.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που το σύνολο του Ραλφ Χάζενχιτλ είδε τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει 9-0 εναντίνο της. Ήταν 25 Οκτωβρίου 2019, στην ακριβώς προηγούμενη σεζόν, όταν γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ και μάλιστα στην έδρα της από τη Λέστερ. Κοινός παραονομαστής και στα δύο ματς, ήταν πως η Σαουθάμπτον έπαιζε με παίκτη λιγότερο από νωρίς στο παιχνίδι. Χθες από το 2′ και την προηγούμενη σεζόν στο 12′.

Θυμηθείτε το 0-9 στο Σαουθάμπτον – Λέστερ:

Δείτε και το χθεσινό 9-0 στο Μάντσεστερ:

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση