Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κρούσμα κορωνοϊού στο «τριφύλλι» πριν το ντέρμπι της Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 17:01 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κρούσμα κορωνοϊού στο «τριφύλλι» πριν το ντέρμπι της Euroleague (φωτο intime)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ένα μέλος της ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, δύο ημέρες πριν το ντέρμπι της Παρασκευής (5/2) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός στις τάξεις του, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα μπάσκετ την Τρίτη (2/2). Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται για παίκτη, αλλά για μέλος του τεχνικού επιτελείου, ενώ τα σημερινά (3/2) τεστ ήταν αρνητικά ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι στον πρώτο έλεγχο για COVID-19 που διενεργήθηκε χθες εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ένα μέλος του σταφ διεγνώσθη θετικό στον κορωνοϊό.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν σήμερα σε νέα τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν όλα αρνητικά.

Η ομάδα θα συνεχίσει το απόγευμα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Παρασκευής (5/2) με τον Ολυμπιακό ακολουθώντας το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση