Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 17:38 Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μία μέρα πριν την συμπλήρωση 40 ετών από την τραγωδία της Θύρας 7, κατατέθηκαν στεφάνια για τη μνήμη των νεκρών, που… δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Μία από τις τραγικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού! Στεφάνια στη μνήμη των 21 θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 κατατέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (07.02.2021) στο «Γ. Καραϊσκάκης», παραμονή της τραγικής επετείου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι αδερφοό Αγγελόπουλοι, η ΠΑΕ ΑΕΚ (υπήρχε οπαδός της ανάμεσα στα θύματα), ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αλλά και κλαμπ οπαδών των «ερυθρολεύκων» από τη Νέα Υόρκη έστειλαν στεφάνι, στη μνήμη των 21 θυμάτων.

Η κατάθεση στεφάνων έγινε με ελάχιστη παρουσία κόσμου, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Να αναφέρουμε ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» -για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ- τοποθετήθηκε το σχετικό πανό που βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πόσταρε το ακόλουθο μήνυμα, για τη συγκεκριμένη τραγική επέτειο. “Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ” ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στα social media.

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση