Καλλονή Ρωσίδα YouTuber αποκάλυψε λεπτομέρειες... για τη σχέση της με τον Νεϊμάρ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 23:39 Καλλονή Ρωσίδα YouTuber αποκάλυψε λεπτομέρειες... για τη σχέση της με τον Νεϊμάρ
Το 26χρονο μοντέλο από τη Ρωσία, Κατερίνα Σαφάροβα, αποκάλυψε στους ακολούθούς της στο Instagram το πως γνώρισε τον Βραζιλιάνο άσο Νεϊμάρ

Η 26χρονη καλλονή εκτός από ένα πανέμορφο πρόσωπο, διαθέτει και κορμί με φοβερές καμπύλες, που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο με μικροσκοπικά εσώρουχα και μπικίνι, με τους 804.000 followers της στο Instagram να ανυπομονούν για την επόμενη φωτογραφία που θα αναρτήσει.

H εκθαμβωτική Youtuber και μοντέλο που ζει μόνιμα στη Βαρκελώνη, έγινε γνωστή μέσα από τη φιλική της σχέση -όπως η ίδια δηλώνει- με τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί, Νεϊμάρ.

Μάλιστα, σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε στο Instagram η σέξι  Ρωσίδα αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν  μέσω μιας κοινής παρέας από την εποχή που ο εκκεντρικός σούπερ σταρ αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα. Έκτοτε η Σαφάροβα ταξιδεύει στο Παρίσι για να τον συνατήσει, ενώ δίνει και κάθε χρόνο το παρών στα γενέθλιά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRUSH-NEWS (@crushnews_es)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fanpage From Turkey

Προσαρμοσμένη αναζήτηση