Κύπελλο Ελλάδας: Αίτημα για VAR στα ματς με τον Ολυμπιακό έστειλε ο Άρης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 14:05 Κύπελλο Ελλάδας: Αίτημα για VAR στα ματς με τον Ολυμπιακό έστειλε ο Άρης

Στην προημιτελική φάση δεν προβλέπεται η χρήση της τεχνολογίας.

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (05/02), σήκωσε… αρκετή σκόνη, με τον Άρη και τον Ολυμπιακό να αμφισβητούν ανοικτά το αδιάβλητο της διαδικασίας. Οι δύο αυτές ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στα προημιτελικά, με τους μεταξύ τους αγώνες να γίνονται με τη χρήση VAR.

Αυτό θα συμβεί, καθότι η ΠΑΕ Άρης έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ, ζητώντας τη χρήση της τεχνολογίας στους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι, στη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν προβλέπεται το VAR, εκτός αν καταθέσει σχετικό αίτημα μια από τις δύο ομάδες. Κάτι που έκαναν σήμερα (08/02) οι «κίτρινοι», σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου δεν προβλέπεται η χρήση του VAR, παρά μόνο στους ημιτελικούς και στον τελικό. Αλλά, υπήρχε αυτός ο αστερίσκος, τον οποίο έβαλε πρόσφατα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, τον οποίο θα χρησιμοποίησαν οι Θεσσαλονικείς.

Μένει να φανεί τι θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες που θα αγωνιστούν στη φάση των «8».

Υπενθυμίζεται ότι, τα πρώτα προημιτελικά παιχνίδια θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη (10/02) και την Πέμπτη (11/02).

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

15:00, ΑΕΚ – Βόλος
19:00, ΠΑΟΚ – Λαμία
21:30, Ολυμπιακός – Άρης

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

15:00, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση