Τσιτσιπάς - Σιμόν 2-0: Επιβλητικός ο Στέφανος και στο δεύτερο σετ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 12:29 Τσιτσιπάς - Σιμόν 2-0: Επιβλητικός ο Στέφανος και στο δεύτερο σετ! (φωτο Reuters)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) αντιμετωπίζει τον Ζιλ Σιμόν (Νο66) στον πρώτο γύρο του Australian Open και θέλει να κάνει το πρώτο “βήμα” προς τη διάκριση στο Αυστραλιανό Γκραν Σλαμ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει θεωρητικά “βατό” πρόγραμμα μέχρι και τα προημιτελικά, όπου είναι πιθανό να βρει μπροστά του τον Ναδάλ, αλλά ο πρόωρος αποκλεισμός της Σάκκαρη, έδειξε ότι όλα τα παιχνίδια είναι “φωτιά” σε τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν με τον 33χρονο Γάλλο Σιμόν και αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους “μονομαχία” στο Australian Open, όπου την περασμένη σεζόν, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έφθασε μέχρι τα προημιτελικά και ένα χρόνο νωρίτερα, μέχρι τα ημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς έχει πετύχει γενικά σπουδαίες νίκες στο συγκεκριμένο τουρνουά, μεταξύ των οποίων και την πρώτη της καριέρας του κόντρα στον θρύλο του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση