Παναθηναϊκός: Συμφώνησαν ΠΑΕ – Ερασιτέχνης για τον Βοτανικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 22:11 Παναθηναϊκός: Συμφώνησαν ΠΑΕ – Ερασιτέχνης για τον Βοτανικό

Απομένουν οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη, με το θέμα του Βοτανικού.

Σε οριστική συμφωνία φαίνεται πως έφτασαν ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης για το θέμα του Βοτανικού και την κατασκευή νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων για τη «μάνα του λόχου».

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, από το συγκεκριμένο deal ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα λαμβάνει ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ ως ενοίκιο, από τη στιγμή που θα εγκατασταθούν στον Βοτανικό η ποδοσφαιρική ομάδα και ο Ερασιτέχνης

Ταυτόχρονα, ο Ερασιτέχνης θα βάζει στα ταμεία του 50 ευρώ από κάθε εισιτήριο διαρκείας και 10 ευρώ από κάθε κάρτα φιλάθλου για τα απλά εισιτήρια. Επίσης, θα επωφεληθεί από το γεγονός ότι η ΠΑΕ -μεταξύ άλλων- θα έχει το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων του.

Η συμφωνία δείχνει να είναι οριστική και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις. Φυσικά, θα ακολουθήσει η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη προκειμένου τα μέλη να ψηφίσουν για τη διπλή ανάπλαση, κάτι που δεν αποκλείεται να αργήσει να πραγματοποιηθεί, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό που βρίσκονται σε ισχύ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση