Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς - Kοκκινάκης: Θρίλερ για την πρόκριση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 10:03 Τσιτσιπάς - Kοκκινάκης: Θρίλερ για την πρόκριση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκρούεται με τον Θανάση Κοκκινάκη στον δεύτερο γύρο του Australian Open, με το παιχνίδι να είναι θρίλερ και να έχει οδηγηθεί στο πέμπτο σετ (2-2). Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μετά την άνετη νίκη επί του Σιμόν στον πρώτο γύρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τα έχει χρειαστεί κόντρα στον Κοκκινάκη, ο οποίος πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση και ζορίζει τον Έλληνα τενίστα. Του πήρε το πρώτο σετ με 7-6, δείχνοντας τις διαθέσεις του

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντέδρασε, πήρε το δεύτερο σετ με 6-4, ενώ έκανε… πάρτι στο τρίτο σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-1, κάνοντας το 2-1.

Το τέταρτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους δύο τενίστες να υπερασπίζονται το σερβίς τους μέχρι τέλους (6-6) και να λύνουν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί και πάλι ο Κοκκινάκης ήταν πιο ψύχραιμος και ισοφάρισε σε 2-2.

Ξεκίνησε το πέμπτο και τελευταίο σετ. Πραγματική μάχη, με τον Τσιτσιπά να προσπαθεί να κάνει μπρέικ με το καλημέρα, αλλά τελικά o Κοκκινάκης με ψυχραιμία να κάνει το 1-0. Άμεση αντίδραση από τον Τσιτσιπά κι 1-1.

Ο Έλληνας τενίστας παλεύει και πάλι να κάνει το πολυπόθητο μπρέικ. Ο Κοκκινάκης, όμως, με όπλο το εξαιρετικό του σερβίς, κατάφερε να κάνει το 2-1. Ο Τσιτσιπάς έκανε και πάλι το 2-2 με συνοπτικές διαδικασίες. 

Τα κατάφερε! Ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ και προηγείται πλέον με 3-2.

Πηγή: newsit.gr