Τσιτσιπάς: Επέστρεψε με άνεση στους "16" στο Australian Open - Συνέτριψε τον Ίμερ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 13:27 Τσιτσιπάς: Επέστρεψε με άνεση στους "16" στο Australian Open - Συνέτριψε τον Ίμερ

Στους "16" της κορυφαίας διοργάνωσης, ο Τσιτσιπάς θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Μπερετίνι-Κατσάνοφ..

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει το παρών στον 4ο γύρο του Australian Open, συνεχίζοντας την αναζήτηση του πρώτου του Grand Slam τίτλου.

Ο 22χρονος άσος, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο παιχνίδι του 3ου γύρου με αντίπαλο τον Μίκαελ Ίμερ και με 6-4, 6-1, 6-1 επί του Σουηδού, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη 2η εβδομάδα του πρώτου Major της χρονιάς.

Στους "16" της κορυφαίας διοργάνωσης, ο Στέφανος θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Μπερετίνι-Κατσάνοφ.

Ήταν η καλύτερη συνέχεια για τον Τσιτσιπά στη Μελβούρνη, μετά την πολύ δύσκολη νίκη στα 5 σετ επί του Θανάση Κοκκινάκη στο 2ο γύρο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, έδειξε αντίδραση και έπαιξε πολύ καλό τένις, μην επιτρέποντας στον Ίμερ να τον αμφισβητήσει σε 1 ώρα και 34 λεπτά αγώνα στη John Cain Arena.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου. Ήταν ένα ποιοτικό ματς από την πλευρά μου. Γνωρίζω καλά τον Μάικ και εκπροσωπούμε τη νέα γενιά του τένις. Δυστυχώς δεν είχαμε θεατές σήμερα αλλά το διασκέδασα. Θα χαρώ να τους δω να επιστρέφουν στις κερκίδες σε πέντε μέρες" δήλωσε αμέσως μετά.

"Είναι και οι δύο σπουδαίοι αντίπαλοι, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το παιχνίδι. Έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Είναι πολύ καλοί παίκτες και περιμένω ένα δυνατό ματς" είπε για το ματς Κατσάνοφ-Μπερετίνι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στον 4ο γύρο.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση