ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη αντίδραση και διπλό στο Περιστέρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 20:37 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη αντίδραση και διπλό στο Περιστέρι

Μετά τη γκέλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

Σκόρερ για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος κέρδισε δύο πέναλτι κι ευστόχησε στο ένα ήταν οι Ζίβκοβιτς και Σβαμπ. Από την πλευρά τους, οι Ηπειρώτες άντεξαν για ένα ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν την εστία τους στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να είναι πολύ ανώτερος και να φτάνει στο διπλό, παραμένοντας σε τροχιά δεύτερης θέσης.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να αντέξει για ένα ημίχρονο στο Περιστέρι. Περιόρισε αρκετά τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε τυχερός στο 21′, όταν ο Οικονομόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι, αλλά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αστόχησε από την άσπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Λοντίγκιν.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε πολύ τους Ηπειρώτες, οι οποίοι ήταν καλά στημένοι και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, μόνο που αυτή τη φορά βρήκε και δίχτυα.  Στο 55′, ο Ζίβκοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά, έτρεξε παράλληλα προς την περιοχή και νίκησε τον Λοντίγκιν για το 0-1. Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Σέρβου μακριά από την Τούμπα.

Μέσα σε πέντε λεπτά, ο ΠΑΟΚ καθάρισε την υπόθεση νίκη, καθώς το πέναλτι του Οικονομόπουλου, έφερε αυτήν την φορά τον Σβαμπ πάνω από τη μπάλα, με τον Αυστριακό να κάνει το 0-2.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο, με τον Δικέφαλο να φτάνει άνετα στη νίκη.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση