Το Champions League επιστρέφει, «μάχες» σε Βαρκελώνη και Βουδαπέστη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 11:28 Το Champions League επιστρέφει, «μάχες» σε Βαρκελώνη και Βουδαπέστη (φωτο Reuters)

Με δυο σημαντικές αναμετρήσεις σε Βαρκελώνη και Βουδαπέστη γίνεται η… εκκίνηση του Champions Leagueστη φάση των «16».

Το Champions League επιστρέφει δυναμικά με τη φάση των «16» να ξεκινά αυτό το διήμερο (Τρίτη 16/2 και Τετάρτη 17/2)..

Απόψε το βράδυ (16/2) το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το πολυαναμενόμενο ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο των Γάλλων, χωρίς του τραυματίες, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία.

Θυμίζουμε ότι τη σεζόν 2016-17 στην ίδια φάση είδαμε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της νοκ-άουτ φάσης της διοργάνωσης. Η Παρί είχε κερδίσει 4-0 εντός έδρας και ηττήθηκε… με πολλές φωνές με 6-1 στη Βαρκελώνη.

Την αγωνιστική δράση της ημέρας συμπληρώνει το μεγάλο ματς Λειψία-Λίβερπουλ (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Η αναμέτρηση θα γίνει στην ουδέτερη Βουδαπέστη, καθώς οι περιορισμοί που υπάρχουν σχετικά με τους ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα στη Γερμανία

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο ομάδες. Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στις 15 από τις 17 προηγούμενες περιπτώσεις που συνάντησε γερμανική ομάδα σε διπλές νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας στο Champions League:

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου (22:00)

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν

Λειψία – Λίβερπουλ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου (22:00)

Πόρτο – Γιουβέντους

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση