Australian Open: H Σερένα Γουίλιαμς έχει πάρει «σκούπα» για να γράψει ιστορία (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 14:29 Australian Open: H Σερένα Γουίλιαμς έχει πάρει «σκούπα» για να γράψει ιστορία (video) (φωτο Reuters)

Θέλει να γίνει και πάλι «Βασίλισσα» με ένα ιστορικό επίτευγμα. Η Σερ;eνα Γουίλιαμς κέρδισε τη Σιμόνα Χάλεπ και πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open – Θα αντιμετωπίσει τη Ναόμι Οσάκα στο δρόμο για τον τελικό.

Εντυπωσιακή και μεγάλη νίκη στο Australian Open για τη Σερένα Γουίλιαμς, καθώς στον 5ο γύρο του τουρνουά επικράτησε της Σιμόνα Χάλεπ.

Η διάσημη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 6-3 και 6-3, σε 81 λεπτά, της Ρουμάνας αντιπάλου της και προκρίθηκε στα ημιτελικά της σπουδαίας διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό κόντρα στη Ναόμι Οσάκα.

Η Σερένα Γουίλιαμς βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την ισοφάριση του σπουδαιότερου ρεκόρ στην ιστορία του γυναικείου τένις, τα 24 Grand Slam της Μάργκαρετ Κορτ.

Η 39χρονη Αμερικανίδα θα λάβει μέρος στον 40ό ημιτελικό σε Grand Slam στην καριέρα της, που είναι το τρίτο καλύτερο ρεκόρ, πίσω από τους 52 ημιτελικούς της Κρις Εβερτ και τους 44 της Mαρτίνα Ναβρατίλοβα. Κόντρα στην Οσάκα θα διεκδικήσει την πρόκριση στον 34ο τελικό της καριέρας της σε Grand Slam, όσους έχει και η Εβερτ, η οποία έχει το κορυφαίο ρεκόρ.

Θέλει έναν ακόμη τίτλο για να ισοφαρίσει την Αυστραλέζα, Κορτ που έχει τους περισσότερους Grand Slam τίτλους (24) στη συνολική ιστορία του τένις, σε άνδρες και γυναίκες.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση