«Αλύγιστος» Τζόκοβιτς, «ανέτρεψε» τον Ζβέρεφ και πέρασε στα ημιτελικά στο Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 16:33 «Αλύγιστος» Τζόκοβιτς, «ανέτρεψε» τον Ζβέρεφ και πέρασε στα ημιτελικά στο Australian Open (φωτο Reuters)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε τρομερό ματς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά ο Σέρβος έδειξε σε όλους τι σημαίνει να είσαι εδώ και τόσο καιρό στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Ο «Νόλε» έκανε την ανατροπή (3-1 σετ) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open.

Ποιος τραυματισμός; Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δε «μασάει»! Μετά από αγώνα που κράτησε περίπου 3.5 ώρες, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-7(6), 6-2, 6-4, 7-6(6) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open.

Ο Τζόκοβιτς βρέθηκε να… κυνηγάει τον 23χρονο Γερμανό (Νο 7 στον κόσμο) αλλά πήρε τα επόμενα τρια games και την πρόκριση. Στο τελευταίο (όπως και στο πρώτο), η «μάχη» έφτασε μέχρι το τάι μπρέικ. Εκεί, ο «Νόλε» επικράτησε με 8-6 και πέρασε στον 39ο ημιτελικό του σε Grand Slam.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα «κονταροχτυπηθεί» την Πέμπτη (18/2) στα ημιτελικά με τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, τον Ασλάμ Καράτσεφ. Ο 33χρονος παρέμεινε έτσι στο «κόλπο» της κατάκτησης του 18ου Major τίτλου της καριέρας του και 9ου στην Αυστραλία.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση