Ο Ολυμπιακός κάλεσε στο Καραϊσκάκη τη φίλη του ΠΑΟΚ που μάχεται τον καρκίνο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 18:34 Ο Ολυμπιακός κάλεσε στο Καραϊσκάκη τη φίλη του ΠΑΟΚ που μάχεται τον καρκίνο

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός, που μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας, Νίκου Γαβαλά, κάλεσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη φίλη του ΠΑΟΚ, Άννα, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, ώστε να παρακολουθήσει το επόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. 

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ολυμπιακό, που θέλησε να σταθεί στο πλευρό της Άννας, φίλης του ΠΑΟΚ, που προ ημερών απηύθυνε έκκληση ώστε να την αφήσουν να βλέπει από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης της ομάδας, καθώς τη βοηθάει στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. 

«Χθες, ήταν η ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Το βραβείο του ευ αγωνίζεσθαι αφιερώνεται στον Νικηφόρο, τον νικητή της ζωής. Επιπλέον, ως Ολυμπιακός επιθυμούμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης για τη φίλη του ΠΑΟΚ, την Άννα που δίνει τη δική της μάχη. Θέλουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται πως είναι η θεραπεία και η στήριξή της στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Την περιμένουμε, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχει τη θετική ενέργεια και τη σκέψη όλων μας», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στα social media ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς. 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση