Champions League: Τα βλέμματα σε «Ντραγκάο» και «Σάντσεθ Πιθχουάν»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 09:33 Champions League: Τα βλέμματα σε «Ντραγκάο» και «Σάντσεθ Πιθχουάν»

Η Ιβηρική έχει την… τιμητική της, φιλοξενώντας τους δυο αποψινούς αγώνες του Champions League, για τη φάση των “16”.

Την Τρίτη (17.02.2021) είδαμε ματσάρες. «Χαζέψαμε» τον Εμπαπέ να κάνει «πάρτι» στην έδρα της Μπαρτσελόνα και τη Λίβερπουλ να κλείνει… εισιτήριο για τους «8» του Champions League νικώντας μέσα στη Λειψία. Η δράση συνεχίζεται απόψε με άλλες δυο –πρώτες- αναμετρήσεις για τους «16» της διοργάνωσης.

Η ανεβασμένη Σεβίλλη υποδέχεται την… παραπαίουσα στην Bundesliga, Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Λοπετέγκι πάει «τρένο» στην Ισπανία και έχει μπει για τα καλά στην εξίσωση της δεύτερης θέσης, με αντιπάλους τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Την ίδια στιγμή η Μπορούσια –αν και έχει ποιοτικές μονάδες- δυσκολεύτηκε να πάρει ακόμα και την πρόκριση απέναντι σε ομάδα β’ κατηγορίας στο Κύπελλο. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Τέρζιτς θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για να αναλάβει ο νυν της Γκλάντμπαχ.

Στο άλλο ματς της βραδιάς (και τα δυο θα κάνουν «σέντρα» στις 22:00) η Γιουβέντους φιλοξενείται από την Πόρτο. Η «βέκια σινιόρα» βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια πίσω στην κούρσα για τον τίτλο στην Ιταλία (Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, την τελευταία αγωνιστική από τη Νάπολι).

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν κόντρα στο «αστέρι» της χώρας, Κριστιάνο Ρονάλντο και βρίσκονται χωρίς νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια τους (μετράνε ισάριθμες ισοπαλίες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο). Θα βρουν μπροστά τους όμως μια Γιουβέντους που θα αγωνιστεί χωρίς τους Μπονούτσι, Ντιμπάλα και Κουαρδάδο.

Το πρόγραμμα της ημέρας

22:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Πόρτο – Γιουβέντους

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση