ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Απογοητευμένος ο Μπόλονι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 18:35 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Απογοητευμένος ο Μπόλονι

Μετά την ήττα  από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε τίποτα στον πρώτο προημιτελικό με τους Πειραιώτες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρουμάνος προπονητής στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν ένας αγώνας που κέρδισε ο αντίπαλος και συγχαρητήρια, σήμερα δείξαμε αρνητικά στοιχεία απότι συνήθως. Δεν είχαμε ζωντάνια, τεχνική, τίποτα σήμερα.

Ο αντίπαλος έπαιξε το ίδιο σύστημα με εμάς αλλά είχε ζωντάνια στο κέντρο του γηπέδου, σήμερα ξεπεραστήκαμε αρκετά. Θα είναι δύσκολος ένας αγώνας, θα κάνουμε τα πάντα και θα είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε την ανατροπή».

Για τις δηλώσεις του το πρωί: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να γυρίσει εκεί που αξίζει να είναι στους τρεις πρώτους, να κατακτάμε τίτλους και να πάμε προς αυτό το επίπεδο.

Οι παίκτες έκαναν πολλές προσπάθειες, είχαν καλή συμπεριφορά αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως υπάρχουν και απουσίες αλλά χρειάζεσαι τέτοια χαστούκια για να ξυπνήσεις».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση