Προσφέρει 496 εκατ. ευρώ στον Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 12:18 Προσφέρει 496 εκατ. ευρώ στον Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι

Η αγγλική ομάδα προσφέρει ένα ιλιγγιώδες ποσό στον Αργεντινό επιθετικό για πολυετή συνεργασία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun», το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση ύψους 692 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Ωστόσο, έκανε πίσω και έμεινε στην ομάδα της Βαρκελώνης, θέλοντας να αποφύγει τις δικαστικές διαμάχες και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sun» λοιπόν, η Σίτι είναι έτοιμη να επανέλθει στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Αργεντινού σταρ, αλλά αυτή τη φορά η πρότασή της στον Μέσι θα είναι αρκετά χαμηλότερη, καθώς θα είναι της τάξεως των 496 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, οι «Πολίτες» θα προσφέρουν στον 33χρονο αστέρα διετές συμβόλαιο με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, για να μετακομίσει κατόπιν στη θυγατρική τους ομάδα, τη New York City, και να αγωνιστεί για αυτήν για άλλα δύο χρόνια στο πρωτάθλημα του MLS.

Τέλος, σε αυτη τη συμφωνία υπάρχει ένας όρος ο οποίος επιτρέπει στις δύο πλευρές να επεκτείνουν για άλλα τρία χρόνα τη συνεργασία του, έτσι ώστε να φτάσουν τα οκτώ χρόνια κοινής πορείας, με τον Μέσι να έχει τον ρόλο πρεσβευτή της Μάντσεστερ Σίτι μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Πηγή: in.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση