Ολυμπιακός: «Έγινε ένα μικρό θαύμα με τον Εμβιλά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 17:52 Ολυμπιακός: «Έγινε ένα μικρό θαύμα με τον Εμβιλά»

Ο Γιαν Εμβιλά κατάφερε τελικά να βρεθεί στην ενδεκάδα του αγώνα Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν, ξεπερνώντας σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του και ο Νίκος Γαβαλάς αποθέωσε το ιατρικό τμήμα της ΠΑΕ για το γεγονός.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και τόνισε ότι η συμμετοχή του Γάλλο μέσου στο ματς ήταν η πρώτη… νίκη της βραδιάς. Ο Εμβιλά όχι μόνο αγωνίστηκε πάντως, αλλά ήταν και εξαιρετικός, σκοράροντας μάλιστα και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο ματς.

Η ανάρτηση για τον Εμβιλά

“Λίγο πριν σβήσουν οι προβολείς στο Καραϊσκάκη σε μία ευρωπαϊκή βραδιά γεμάτη δυνατές στιγμές. Μία από αυτές ήταν η παρουσία του Γιαν Εμβιλά στην ενδεκάδα. Ήταν η πρώτη… νίκη της βραδιάς που απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον επαγγελματισμό που υπάρχει σε κάθε «γρανάζι» της ομάδας μας. Ο γιατρός, Χρήστος Θέος και οι συνεργάτες του, Νίκος Λυκουρέσης, Παναγιώτης Σιβίλιας, Σήφης Κλειδής, Γιώργος Ζουριδάκης και Αριστείδης Χελιουδάκης, όπως και οι γυμναστές αποκατάστασης με επικεφαλής τον Χρήστο Μουρίκη έκαναν ένα μικρό θαύμα, κερδίζοντας τη μάχη με το χρόνο προκειμένου ο Εμβιλά να φωνάξει «παρών». Ό,τι ακολούθησε, το παρακολουθήσατε επί σκηνής…”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση