Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕΚ: Το ραντεβού Μελισσανίδη - Λυσάνδρου και το «πρόβλημα» με Λιβάι Γκαρσία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 10:15 ΑΕΚ: Το ραντεβού Μελισσανίδη - Λυσάνδρου και το «πρόβλημα» με Λιβάι Γκαρσία (φωτο intime)

Κρίνεται κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην ημέρα το μέλλον του Μηνά Λυσάνδρου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, στο ραντεβού που θα έχει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Την ίδια στιγμή, στην Ένωση επιθυμούν να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του Λιβάι Γκαρσία, αλλά φαίνεται πως θα δυσκολευτούν

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», μέσα στην ημέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μηνά Λυσάνδρου.

Τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει υποβάλει την παραίτηση του, θέλοντας έτσι να αποχωρήσει μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Ο κ. Λυσάνδρου μοιάζει ανένδοτος, αλλά μένει να φανεί εάν η σημερινή του συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μπορεί να αλλάξει τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Παράλληλα, η ίδια εφημερίδα αναφέρεται στην πρόθεση που υπάρχει στην ΑΕΚ για απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η ΑΕΚ απέκτησε το καλοκαίρι το καλοκαίρι το 60% των δικαιωμάτων του, για 2,2 εκατ. ευρώ, αλλά ο παίκτης… λάμπει στη φετινή μετριότητα της ομάδας και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν προχωρήσουν σε αυτό το «βήμα».

Η προσπάθεια τους όμως φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολη. Ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μοσέ Χογκ, εμφανίζεται να μην σκέφτεται στην παρούσα φάση την πώληση του ποσοστού του 23χρονου εξτρέμ, βλέποντας πως ο Λιβάι Γκαρσία θα… ανεβάσει άμεσα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάτι που στο μέλλον θα του φέρει ένα σημαντικό ποσό.

Πηγή: newsit.gr