Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Γνώριμη «σφυρίχτρα» στον μεγάλο επαναληπτικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 12:18 Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Γνώριμη «σφυρίχτρα» στον μεγάλο επαναληπτικό (φωτο intime)

Βρισκόμαστε δυο 24ωρα πριν από τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, για τους «32» του Europa League και η UEFA έκανε γνωστό το όνομα του διαιτητή που θα διευθύνει το ματς του «Φίλιπς Στάντιον».

Ο Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τη ρεβάνς, Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός, για τους «32» του Europa League (4-2 το πρώτο ματς).

Βοηθοί του Γάλλου διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανός και Σιρίλ Γκρινγκόρ, τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ, ενώ στο VAR θα είναι οι Ζερόμ Μπρισάρ και Ντελαζό Βιλί.

Ο Τουρπέν έχει… ανταμώσει με τους «ερυθρόλευκους» άλλες δυο φορές. Είχε βρεθεί στο Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1 για τους «16» του Europa League και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 για τα περσινά πλέι οφ της Superleague.

Ο Γάλλος έχει κι άλλο.. πέρασμα από τη Superleague, αφού έχει «σφυρίξει» στις 19/7/2020 το ΠΑΟΚ-Άρης 0-0 για τα πλέι οφ. Να αναφέρουμε ότι στις 22/9/2020 είχε διευθύνει το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1 για τα πλέι οφ του Champions League.

Πηγή: newsit.gr