Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκρισης στους «16» του Europa League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 10:32 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκρισης στους «16» του Europa League

Λύνουν τους… λογαριασμούς τους στο «Φίλιπς Στάντιον». Ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα της Αϊντχόφεν, για να «σφραγίσει» την πρόκριση του στους «16» του Europa league.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε το βράδυ στην έδρα της Αϊντχόφεν, για τα τη φάση των «32» του Europa League και θέλει να πανηγυρίσει ιστορική πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης (22:00 COSMOTE SPORT 2 HD).

Έχοντας για… προίκα το 4-2 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προκριθούν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στους «16» του Europa League.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα βάλει στα ταμεία του Ολυμπιακού 1.1εκατ. ευρώ (μπόνους πρόκρισης), αλλά και 2.000 βαθμούς στην ευρωπαϊκή κατάταξη της Ελλάδας στην UEFA.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει το ίδιο σχήμας με αυτό του πρώτου αγώνα (4-3-3) και σκέφτεται μόνο την αλλαγή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τον Ρούμπεν Σεμέδο (εξέτισε την ποινή του).

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί

Οι 22 που έχουν πάει στην Ολλανδία

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν, ο οποίος είχε διευθύνει και τον περσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ, ενώ ο τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ. Στο VAR ορίστηκε ο Ζερόμ Μπρισάρ και AVAR ο Ντελαζό Βιλί.

πηγή: newsit.gr