Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Χεζόνια έφτασε στην Αθήνα, χαμός στο αεροδρόμιο, του έφεραν τούρτα οι οπαδοί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 18:03 Ο Χεζόνια έφτασε στην Αθήνα, χαμός στο αεροδρόμιο, του έφεραν τούρτα οι οπαδοί

Ο Μάριο Χεζόνια έφτασε στην Αθήνα. Ο Κροάτης σούπερ σταρ εμφανίστηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο μετά τις 17:30, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συγκεντρώνεται στο αεροδρόμιο και να υποδέχεται θερμά το νέο άσο της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Περισσότεροι από 500 φίλοι του τριφυλλιού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και τραγουδούσαν από νωρίς συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και τον Χεζόνια. Όταν έκανε την εμφάνιση του ο Κροάτης, επικράτησε πανζουρλισμός.

“Οε Σούπερ Μάριο”, φώναζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κρατούσαν κι ένα μεγάλο πανό που έγραφε “Welcome home Super Mario”, ενώ είχαν και μία τούρτα για τον Χεζόνια, ο οποίος σήμερα έγινε 26. Ακόμα του έδωσαν μία φανέλα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριο Χεζόνια υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, με τα δικαιώματα του στην Ευρώπη να ανήκουν στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές μπορούν να συνεχίζουν μαζί και μετά το καλοκαίρι, μόνο αν οι πράσινοι πληρώσουν ένα σχετικό buy out στους Καταλανούς.

Τα τελευταία χρόνια, ο 26χρονος Κροάτης φόργουορντ αγωνιζόταν στο NBA, ενώ φέτος έμεινε χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από τους Μπλέιζερς.

Περισσότερα σε λίγο…