Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλήρωση Europa League LIVE: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντίπαλο στους «16»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 13:53 Κλήρωση Europa League LIVE: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντίπαλο στους «16» (φωτο intime)

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τους “16” του Europa League, με τον Χασάν να λυτρώνει τους Πειραιώτες στο 88ο λεπτό του αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-1, αλλά σε συνδυασμό με το 4-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και μαθαίνουν σε λίγα λεπτά σήμερα τον αντίπαλο τους στους “16” της διοργάνωσης, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απέναντί τους ομάδες «μεγαθήρια» όπως η Μίλαν, η Ρόμα, ο Άγιαξ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ, αλλά κι αντιπάλους βατούς, δεδομένου ότι αποκλείστηκαν πολλά «μεγάλα» ονόματα, όπως η Νάπολι, η Μπενφίκα, η Λεβερκούζεν, η Λέστερ και η Μπριζ.

Οι 16 ομάδες που μπαίνουν στην κληρωτίδα είναι οι: Άγιαξ, Άρσεναλ, Μόλντε, Γρανάδα, Ρέιντζερς, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βιγιαρεάλ, Μίλαν, Ρόμα, Γιούνγκ Μπόις, Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σλάβια Πράγας, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακός.

Παρακολουθήστε LIVE την κλήρωση:

Πηγή: newsit.gr