Σοκ στον Ολυμπιακό με Σεμέδο: Έξι εβδομάδες εκτός γηπέδων - Δεν μπαίνει στο χειρουργείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 14:17 Σοκ στον Ολυμπιακό με Σεμέδο: Έξι εβδομάδες εκτός γηπέδων - Δεν μπαίνει στο χειρουργείο

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Ο Ολυμπιακός χάνει τον Ρούμπεν Σεμέδο για τον επόμενο ενάμιση μήνα, καθώς ο τραυματισμός του στο αριστερό γόνατο, στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης με το Βόλο, προκάλεσε σημαντική ζημιά στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πορτογάλος υπεβλήθη το πρωί της Τρίτης σε μαγνητική τομογραφία αριστερού γόνατος.

Από την εξέταση επιβεβαιώθηκε η πρώτη κλινική εξέταση, που έκανε λόγο για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος.

Η επιστροφή του Σεμέδο στη δράση υπολογίζεται σε έξι περίπου εβδομάδες, ωστόσο αυτό που έχει αξία να σημειωθεί είναι ότι κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δε θα μπει στο χειρουργείο, αλλά η αποκατάστασή του θα γίνει με θεραπείες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι πρακτικά ο Σεμέδο χάνει όλη τη σεζόν, καθώς η επιστροφή του υπολογίζεται περί τα τέλη Απριλίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δίνει τα τελευταία παιχνίδια των πλέι-οφ της Super League.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τόσο στο παιχνίδι με τον Άρη όσο και στις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ ο Μαρτίνς θα έχει μόνο τους Μπα και Παπασταθόπουλο «καθαρούς» κεντρικούς αμυντικούς, με τον Χοσέ Χολέμπας να είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Μαρτίνς να καλύψει τη θέση, εάν προκύψει ανάγκη.

Επιπλέον, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παλεύει να επιστρέψει από τη θλάση που είχε υποστεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

Πηγή: in.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση