Μπόλονι: «Δεν δούλεψε τίποτα, ας πέσουν οι τόνοι» – «Σκασμένος» ο Χατζηγιοβάνης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 23:15 Μπόλονι: «Δεν δούλεψε τίποτα, ας πέσουν οι τόνοι» – «Σκασμένος» ο Χατζηγιοβάνης

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός έχει ελλείψεις και πως οι τόνοι πρέπει να πέσουν στην ομάδα εξέφρασε ο Λάζλο Μπόλονι αμέσως μετά τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Κύπελλο Ελλάδας. «Δεν πάει άλλο» η χαρακτηριστική ατάκα του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, τόνισε πως δεν δούλεψε τίποτα για την ομάδα του, αμέσως μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα που σήμανε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε πως οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι και στα δύο ματς.

«Τίποτα δεν δούλεψε, ουσιαστικά ο αγώνας χάθηκε σε 10 λεπτά. Όταν μια ομάδα δέχεται δύο τέτοια χτυπήματα είναι δύσκολο να ανακάμψει. Εξαιτίας του κορωνοϊού υπάρχει κρίση, όταν τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα αυτό συμβαίνει. Ας είναι οι τόνοι χαμηλότεροι, είχαμε εξαιρετικές στιγμές άρα πρέπει να πέσουν οι τόνοι.

Σκέφτομαι τον τραυματισμό του Βέλεθ, και με όλο το σεβασμό ξεκινήσαμε με έναν στόπερ που δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις ελλείψεις που είχε η ομάδα μας. Όταν ήμασταν 100% έτοιμοι είχαμε καλά αποτελέσματα. Θέλω να πω μπράβο στον αντίπαλο γιατί ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια. Θα σταματήσω εδώ γιατί σε τέτοιες στιγμές καλό είναι να μη μιλάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο καθένας πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του αφού τα άσχημα αποτελέσματα συσσωρεύονται πια και δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

«Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσομε. Προσπαθήσαμε αλλά ο ΠΑΣ έβαλε δύο γρήγορα γκολ και δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε. Είχαμε στόχο να πάμε στο τελικό, είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι δεν ξέρω τι να πω. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ο καθένας πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του, παίζουμε άσχημα και πρέπει κάτι να αλλάξει δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση