Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπελλο Ελλάδας: Άρης – Ολυμπιακός και Βόλος – ΑΕΚ για τα τελευταία δύο εισιτήρια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 10:48 Κύπελλο Ελλάδας: Άρης – Ολυμπιακός και Βόλος – ΑΕΚ για τα τελευταία δύο εισιτήρια

Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένουν να μάθουν τις άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το καρέ της φετινής διοργάνωσης.

Τα τελευταία δύο εισιτήρια θα κριθούν σε Θεσσαλονίκη και Βόλο. Στο Κλ. Βικελίδης (20:00, Cosmote TV), ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-1, με το συγκεκριμένο σκορ να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και τους Θεσσαλονικείς να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ο Άρης θα παραταχθεί και πάλι χωρίς τους Γκαρσία και Ματίγια, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τους Σα και Βαλμπουενά, οι οποίοι θα ξεκουραστούν, αλλά και τους τραυματίες Σεμέδο, Βρουσάι και Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό (18:00, Cosmote TV), ο Βόλος θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 4-2 του ΟΑΚΑ. Η Ένωση είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά και μένει να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους ανεβασμένους Θεσσαλούς, οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν κάτι από το παιχνίδι.

πηγή: newsit.gr