Μπουχαλάκης για το γκολ της πρόκρισης: «Ήμουν απογοητευμένος όταν μου ήρθε η έμπνευση»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 19:06 Μπουχαλάκης για το γκολ της πρόκρισης: «Ήμουν απογοητευμένος όταν μου ήρθε η έμπνευση»

Τη στιγμή που του ήρθε η έμπνευση για το γκολ της πρόκρισης επί του Άρη περιέγραψε ο άσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, μιλώντας στο Olympiacos TV.

Viral έχει γίνει από χθες το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, που ξεγέλασε τον Κουέστα, και ισοφάρισε σε 1-1 τον Άρη, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κρητικός χαφ μοιράστηκε τις σκέψεις του από εκείνη τη στιγμή, παραδεχόμενος πως η έμπνευση για το γκολ ήρθε μέσα από την απογοήτευση που ένιωθε εκείνη τη στιγμή.

«Έγινε μία σέντρα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Είχα κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και απογοητευμένος που δεν πήρα την μπάλα πήγα ευθείας προς το άουτ. Μου ήρθε εκείνη την στιγμή αυτή η έμπνευση να μείνω εκεί πέρα, μήπως και γίνει κάτι που μετέπειτα συνέβη. Ευτυχώς που έστω και έτσι καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε», δήλωσε αρχικά ο Μπουχαλάκης και προσέθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που και βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μακάρι να είναι γούρικο και κάθε χρόνο να καταφέρω να κάνω και κάτι. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε ακόμη σε ένα στόχο μέσα στη χρονιά στον δρόμο που θέλουμε, στον δρόμο του τελικού. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού: «Είναι υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα σε όλους του τομείς. Έχουμε 25 παίκτες που είναι πάντα έτοιμοι να δείξουν το καλύτερο πρόσωπο. Μακάρι να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση