Ολυμπιακός: Οργή για τη διαιτησία - «Με το ένα πόδι στα προημιτελικά η Άρσεναλ» γράφουν οι Άγγλοι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 11:03 Ολυμπιακός: Οργή για τη διαιτησία - «Με το ένα πόδι στα προημιτελικά η Άρσεναλ» γράφουν οι Άγγλοι (φωτο intime)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 στο «Καραϊσκάκης» από την Άρσεναλ, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τους «16» του Europa League, έχοντας έντονα διαιτητικά παράπονα. Διαβάστε τι έγραψαν τα αγγλικά Μέσα.

Η Άρσεναλ διψούσε για… αγωνιστική εκδίκηση, μετά τον περσινό της αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και πέρασε με 3-1 από το «Γ. Καραϊσκάκης», σκορ που της δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Europa League.

Το σκορ είναι «σκληρό» για τον Ολυμπιακό, που -πέρα από τα δικά του λάθη- έχει έντονα διαιτητικά παράπονα. Ο Γερμανός ρέφερι, Ντάνιελ Ζίμπερτ και ο συμπατριώτης του, Μάρκο Φριτς -που ήταν στο VAR- έχουν προκαλέσει την οργή στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», με την απόφαση στην καθοριστική φάση του 79’.

Φυσικά, μιλάμε για τη στιγμή που η Άρσεναλ έκανε το 2-1. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως υπήρξε καθαρό επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ στον Γιαν Εμβιλά, το οποίο δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή, αλλά ούτε καν πήγε να το δει στο VAR.

Ο… εκνευρισμός αυτός στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού φάνηκε και στις δηλώσεις που υπήρξαν μετά το τέλος του αγώνα, από μέλη της ομάδας.

Και αν στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης, τα αγγλικά Μέσα στην Αγγλία γράφουν για ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης της Άρσεναλ, με τη νίκη της στην Ελλάδα.

«Ο Μοχάμεντ Ελνενί και ο Γκάμπριελ δίνουν στους ‘Κανονιέρηδες’ πλεονέκτημα στο Europa League» έγραψε το «Sky Sports».

«Ο Όντεργκααρντ βοήθησε την Άρσεναλ να πάρει σημαντικό προβάδισμα» ανέφερε το «BBC», ενώ η «Daily Mail» ανέφερε: «Η ωραία κεφαλιά του Γκάμπριελ και η προσπάθεια του Μοχάμεντ Ελνενί στο τέλος έδωσαν στην Άρσεναλ ανάσα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στους 16 του Europa League».

«Ο Όντεγκααρντ, ο Γκάμπριελ και ο Ελνενί σκόραραν και έδωσαν τον έλεγχο στους Κανονιέρηδες μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό» ανέφερε από μεριάς της η «Daily Mirror».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση