Ο Τσέφεριν θέλει Euro με φιλάθλους: «Όποια πόλη δεν το εγγυάται, κινδυνεύει να αποκλειστεί»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 19:43 Ο Τσέφεριν θέλει Euro με φιλάθλους: «Όποια πόλη δεν το εγγυάται, κινδυνεύει να αποκλειστεί»

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, θέλει να αποκλείσει το «σενάριο» , να γίνει το προσεχές Euro χωρίς οπαδούς στις εξέδρες.

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν μίλησε στο «Sky Sports» και τόνισε ότι το σενάριο να διεξαχθεί το Euro 2020  χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, δεν βρίσκεται στο… τραπέζι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της UEFA διευκρίνισε ότι όποια εκ των 12 πόλεων που θα φιλοξενήσουν αγώνες του τουρνουά (Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μόναχο, Λονδίνο, Ρώμη Αγία Πετρούπολη) δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία φιλάθλων, δεν θα διοργανώσει ματς.

«Κάθε πόλη θα πρέπει να εγγυηθεί ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι στα αντίστοιχα ματς. Το deadline για την τελική απόφαση είναι η 20ή Απριλίου. Το ιδανικό σενάριο είναι να διεξαχθεί το τουρνουά σε 12 πόλεις, με βάση το αρχικό πλάνο.

Αν δεν είναι όμως δυνατό – αν μία ή δύο πόλεις δεν ανταποκριθούν στις συνθήκες – τότε θα διεξαχθεί σε 10 ή 11 χώρες αντίστοιχα. Έχουμε πολλά σενάρια στο τραπέζι, αλλά το να γίνουν ματς σε άδεια γήπεδα είναι εκτός» ανέφερε ο Τσέφεριν, για το Euro 2020 (σ.σ διατήρησε την ονομασία του, παρά την αναβολή λόγω της πανδημίας) που θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση