Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σιπ κρατά ανοικτή την πόρτα σε Παπασταθόπουλο – Μανωλά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 22:16 Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σιπ κρατά ανοικτή την πόρτα σε Παπασταθόπουλο – Μανωλά

Μήνυμα επιστροφής στην Εθνική Ελλάδας, προς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, έστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Η επικοινωνία του ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν΄τ Σιπ με τους δυο έμπειρους αμυντικούς, προκειμένου να τους ενημερώσει πως τους υπολογίζει στα πλάνα του ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ήταν η «είδηση» που βγήκε από τον Ολλανδό εκλέκτορα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ο Φαν΄τ Σιπ δήλωσε πως οι δύο κορυφαίοι Έλληνες αμυντικοί βρίσκονται στα υπόψη του για τη συνέχεια του «πλάνου Κατάρ», παρότι δεν βρέθηκαν στις κλήσεις για τους αγώνες με Ισπανία, Γεωργία και τον φιλικό με την Ονδούρα.

«Στο διάστημα του σχεδιασμού της ομάδας επικοινώνησα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Μανωλά. Τους γνωστοποίησα ότι βρισκόμαστε πλέον στην κύρια φάση του “πλάνου Κατάρ” κι έχοντας ολοκληρώσει τον σχεδιασμό, τις δοκιμές του ρόστερ και την προετοιμασία της ομάδας μας στο κομμάτι της αγωνιστικής φιλοσοφίας, προφανώς και τους υπολογίζουμε στα πλάνα μας», υπογράμμισε ο τεχνικός της Εθνικής.

«Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχουν τον σεβασμό όλων, ουδέποτε “έκλεισε η πόρτα” της ομάδας για εκείνους, πολύ περισσότερο ουδείς αμφισβήτησε την αγωνιστική αξία και την ικανότητα προσφοράς τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Θεωρώ ότι στο μακρύ δρόμο των προκριματικών του μουντιάλ θα νιώσουν έτοιμοι για να ενταχθούν στο σύνολό μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση